Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-05@02:56:45 GMT

وصیت‌نامه امام خمینی(ره)؛ خلاصه معارف شیعه

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۱۴۹۳۸

وصیت‌نامه امام خمینی(ره)؛ خلاصه معارف شیعه

به گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین قاسم متقی‌نیا، امام جمعه موقت خرم‌آباد، شنبه، ششم بهمن در بزرگداشت حجت‌الاسلام سیدمحمد صدری، قائم مقام فقید نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان، اظهارکرد: امام راحل در ابعاد وصیت‌نامه الهی خود وظایف روحانیت را بیان کرده است.
وی با ذکر این مطلب که وصیت‌نامه امام خلاصه دین و تلخیصی از معارف شیعه است، اضافه کرد: توصیف و گسترش دین برای عمل کردن به دین است این در حالی‌است که تفسیر دین ناب برگرفته از دو پایه قرآن و عترت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت‌الاسلام صدری؛ موفق در نقش هادی دین
حجت‌الاسلام متقی‌نیا با بیان این‌که حجت‌الاسلام سیدمحمد صدری به‌حد توان در نقش هادی دین موفق بود، اضافه کرد: تکریم‌ از شخصیت ایشان نشانه این است که او در انجام وظیفه موفق بود.
امام جمعه موقت خرم‌آباد اولین وظیفه حوزه‌های علمیه را تفسیر ناب از اسلام ناب محمدی دانست و گفت: دومین وظیفه حوزه‌های علمیه این است که به سلاح علم از دیدگاه پیامبر به‌معنای واقعی کلمه و به‌صورت تخصصی مجهز هستند.
وی انتظار از حوزه‌های علمیه را تهذیب تزکیه و اخلاق‌مداری و ترویج اخلاق در بین جامعه برشمرد و گفت: روحانیون نماد تهذیب و تزکیه هستند.
متقی‌نیا تقویت اجتهاد و مواجهه تربیت طلاب برای حضور در صحنه‌های فقهی دفاع از ارزش‌های دینی مواجه با شبهات و خرافات را از دیگر وظایف حوزه‌‌های علمیه برشمرد و گفت: مردمی بودن از دیگر وظایف حوزه های علمیه است.
امام جمعه موقت خرم‌آباد تولید و تبیین آموزه‌ها و معارف دینی ناب را وظیفه روحانیت دانست و گفت: حوزه‌های علمیه اولین منبع پاسخگویی به سوالات احکام و خاستگاه اسلام هستند و اسلام ناب را باید از مراجع تقلید گرفت .
وی با ذکر این مطلب که حفظ نظام و قاعده جمهوری اسلامی وظیفه حوزه‌های علمیه است، اضافه کرد: اسلام و انقلاب بدون مجاهدت علما به نتیجه نمی‌رسید کمااینکه انقلابی‌گری و انقلابی بودن مؤلفه ذاتی حوزه‌های علمیه است.
روحانیت اصیل در ضدیت با ظلم و رباخواری است

متقی‌نیا با ذکر این مطلب که حجت‌الاسلام سیدمحمد صدری می‌گفت فرمایشات رهبری توصیه نیست بلکه اوامر هستند، ادامه داد: روحانیت اصیل در ضدیت با ظلم و رباخواری است هیچ‌گاه روحانیت با مطامع ظالمان همراه نبوده است.
امام جمعه موقت خرم‌آباد با ذکر این مطلب که حجت‌الاسلام صدری در کنار محرومان بود، خاطرنشان کرد: وی همواره مانند یک طلبه واقعی زندگی می‌کرد این در حالی‌است که زندگی طلبگی به همراه نظم و پارسایی و بی‌اعتنایی به دنیاست.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا لرستان فرهنگ امام جمعه موقت خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۴۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت

امام صادق (علیه السلام) در سال ۱۴۸ قمری به دست عوامل منصور دوانقی مسموم شد و بر اثر آن، به شهادت رسید. درباره روز شهادت امام جعفرصادق علیه‌السلام ۲ روایت ذکر شده است: روایت نخست دلالت دارد که آن حضرت در ۲۵ شوال به شهادت رسید و روایت دوم می‌گوید آن حضرت در نیمه رجب سال ۱۴۸ قمری به شهادت رسید اما نظر مشهور و معروف علمای شیعه روایت نخست است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود عالی -استاد حوزه علمیه- با اشاره به اذیت و آزارهایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند، اظهار کرد: امام را خیلی اذیت کردند، سن‌ ایشان را تا ۷۱ سالگی نوشتند و کمترین نقل از سن ایشان ۶۵ سالگی است، به همین منظور به امام صادق(ع) شیخ الائمه می‌گفتند زیرا سن ایشان زیاد بود.

وی ادامه داد: امام صادق(ع) را چندین بار پشت مرکب دواندند. امام سن‌شان بالا بود اما آن نانجیب رعایت امام را نمی‌کرد. در همین شرایط حضرت چندین بار بر روی زمین نشست و گفت بزارید من‌ نفس بگیرم.

این استاد حوزه علمیه تصریح کرد: همانطور که در روضه‌ها شنیدید چندین مرتبه به خانه امام آتش پرتاب کردند که یکبار امام صادق(ع) وقتی به کمک همسایه‌ها آتش را خاموش می‌کرد یک‌ گوشه‌ای نشست و گریه کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عالی ابراز کرد: همه به سراغ امام آمدند و گفتند آقا دیگر تمام شد و شکر خدا به کسی همه لطمه وارد نشد دیگر گریه نکنید. 

وی افزود: امام فرمودند «گریه من‌ برای این‌چیزا نیست، وقتی که خانه را آتش زدند، با وجود اینکه من و چند تا از همسایه‌ها که مردها بودند، حضور داشتیم بچه‌ها با دیدن این صحنه وحشت می‌کردند و به این طرف و آن طرف می‌رفتند، در حالی که من آرامشان‌ می‌کردم.»

این استاد حوزه علمیه یادآور شد: امام در ادامه سخن خود یادآور شد که دراین‌ لحظه یاد جدم ‌اباعبدالله(ع) افتادم‌ که‌ عصر عاشورا بچه‌هایش بودند اما هیچ‌ مردی نبود جز امام سجاد(ع) که ایشان داخل خیمه بود و کسی نبود که بچه‌ها را تسلی بدهد، گریه‌ام برای این بود که آن روز بچه‌ها چه کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شیخ صدوق بیش از هزار سال پرچمدار مکتب امام صادق(ع) و سایر اهل بیت(ع) بوده است
  • عزاداری سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در حوزه علمیه آخوند همدانی
  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • حوزه علمیه مدیون امام جعفر صادق (ع) است
  • امام صادق(ع)‌ پرچمدار ترویج معارف شیعه و مبارزه با تحریف دین بود
  • روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت
  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه قم رقم زد
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • نامه رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) به دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا