Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی مدیریت حوزه‌های خواهران لرستان گفت: خواهران طلبه لرستانی در مسابقات بازخوانی وصیت نامه رهبر کبیر انقلاب که در حوزه‌های علمیه به صورت مجازی برگزار می‌گردد، شرکت می‌نمایند.

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، سمیه عزیزی صبح امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان ضمن اشاره به فرارسیدن سالگرد رحلت معمار کبیر انقلاب امام خمینی (ره)، شهادت یاران ایشان در فاجعه قیام خونین 15 خرداد 1342 را تسلیت گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) با سلوک علمی و عملی خویش به مسلمین جهان قدرت نقد و جسارت در برابر ستم بخشید و با تحمل مشقات و سختی‌های مسیر، با ثبات قدم، گام در راه امام آزادگان ابا عبدالله الحسین (علیه السلام) گذاشت؛ تا رهروانش راه صواب از ناصواب را تشخیص و مسیر حق و حقانیت را برگزینند.

معاون فرهنگی مدیریت حوزه های خواهران لرستان در خصوص نگاه بنیان‌گذار انقلاب به حوزه‌های علمیه گفت: از منظر معمار کبیر انقلاب، بی‌تردید روحانیتِ اصیل و متعهد طی قرون‏‎ ‎‏متمادی تاکنون، وظیفه حفظ اسلام و دفاع از مبانی مقدس آن را بر عهده داشته است.

عزیزی بیان داشت: از دیدگاه امام، ‎‎‏این علمای نستوه بودند که با جان فشانی‌ها و تحمل انواع فشارها و با مجاهدت و تعلیم و‏‎ ‎‏تعلّم‌های شبانه‌روزی، اسلام ناب را از دستبرد مهاجمان حفظ کرده و به نسل‌های بعدی‏‎ ‎‏انتقال داده‌اند.

وی با بیان اینکه‏ امام راحل حوزه‌های علمیه و روحانیت را عامل حیات اسلام می‌دانست، افزود: به همین‏‎ ‎‏دلیل در ابتدای نهضت، حرکت اصلاحی و روشن‌گر خود را از آن جا آغاز کرد.

معاون فرهنگی مدیریت حوزه‌های خواهران لرستان گفت: بر حوزوی و حوزویان واجب است که متعهدانه و مجدانه در مسیر آرمان‌های امام راحل و اهداف انقلاب حرکت کنند. 

عزیزی تصریح کرد: به همین مناسبت در آستانه سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی، خواهران طلبه لرستانی ضمن شرکت در مراسم مجازی سالگرد امام راحل با حضور ارزشمند حضرت آیت الله اراکی و حضرت آیت الله شیخ عیسی قاسم؛ در مسابقات بازخوانی وصیت نامه رهبر کبیر انقلاب که در حوزه‌های علمیه خواهران به صورت مجازی برگزار  می‌گردد، شرکت می‌نمایند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: امام خمینی امام لرستان اسلام حوزه های علمیه کبیر انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۱۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه خواهران ماکو

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  حجت الاسلام علیرضا رضوی   در مراسم گرامیداشت هفته معلم که در مدرسه علمیه فاطمة الزهرا(س) ماکو برگزار شد، اظهار داشت: علت اینکه روز شهادت شهید مطهری(ره) را به‌عنوان روز معلم نامگذاری کردند این است که کسانی که در عرصه تعلیم و تربیت هستند، باید مثل شهید مطهری مطالب شان مفید، به روز، همه فهم و مورد نیاز جامعه باشد و در جهت تربیت انسان‌ها حرکت کنند.

وی ادامه داد: نوع رفتار و زندگی شهید مطهری الگویی برای همه معلمین و اساتید علمی جامعه اسلامی ایران است و یکی از خصوصیات بارز این استاد حوزه این بود که نسبت به چیزی که احساس مسئولیت می‌کرد تا عمق مسئله می‌رفت، چون آن را تکلیف خود می‌دانست و بازتاب آن هرچی بود باید آن مسئله را حل و یا انجام می‌داد و به بیان دیگر در این مورد احساس تکلیف می‌کرد.

مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی گفت: هنگامی که به نوارهای صوتی شهید مطهری گوش می‌کنیم صراحت لهجه و سخن گفتن با عشق و شوق در کلام او موج می‌زند.

وی یادآور شد: استاد مطهری حتی برای کودکان، دین و مسائل دینی را با زبان کودکانه در کتابی در قالب کتاب داستان راستان بیان نموده و مسائل اعتقادی را برای اهل فن و دانشمندان عمیق بیان می‌کرد و لذا عمل به تکلیف از مهم‌ترین مولفه‌های شهید مطهری بود.

حجت الاسلام رضوی خاطرنشان کرد: عمده احساس تکلیف همان روحیه‌ای است که در تک تک افرادی که پا به این عرصه می‌گذارند وجود داشته باشد و در مقابل تمامی بی‌مهری‌ها ثابت قدم باشند، مرحوم علامه جعفری نیز تأکید داشت که «مهم‌ترین بلای بشریت احساس بی‌مسئولیتی است».

وی تأکید کرد: باید به طلبه بودن خودمان افتخار کنیم و اگر طلبه احساس افتخار نکند، ناامید می‌شود و روحیه طلبگی خود را می‌بازد و دیگر هم احساس تکلیف نخواهد کرد.

وی یادآور شد: انسانی که احساس مسئولیت بکند در برابر مشکلات مقاومت می‌کند، همچنین اگر طلبه مسائل مربوط به امور تربیتی را رعایت کند و نسبت به این مسئله مهم دقیق‌تر باشد، با اینکه شاید جواب آن دیر بازده باشد، اما نتیجه‌ای بهتر و تؤام با موفقیت را به دست خواهد آورد.

مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی عنوان کرد: خداوند تبارک وتعالی در قرآن کریم می‌فرمایند؛ «إنَّ رَحمَةَ اللهِ قَریبٌ مِنَ المُسلِمین» این آیه به ما امر می‌دهد که اگر تقوا پیشه کنیم و صبرکنیم، قریب محسنین خواهیم بود و اگر بخواهیم که وارد رحمت الهی بشویم باید دلشکسته باشیم.

در پایان این مراسم از طلاب برگزیده و اساتید مدرسه علمیه فاطمة الزهرا(س) ماکو تجلیل و حکم مدیریت خانم محمدی در این مدرسه علمیه به وی اعطا شد.

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم سالگرد پدر ۴ شهید دفاع مقدس در مبارکه
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه خواهران ماکو
  • شهیدی که قهرمان دو سنگر بود
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه قم رقم زد
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • نامه رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) به دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا