Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-05@04:17:03 GMT

وصیت امام خمینی(ره) به وزارت ارشاد

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۵۵۸۲۴

وصیت امام خمینی(ره) به وزارت ارشاد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جدیدترین نوشته خود در فضای مجازی ضمن بازخوانی بخشی از صحیفه امام خمینی(ره) درباره وزارت ارشاد به معرفی کتاب «آقا روح‌الله» هم‌زمان با سالروز ارتحال امام خمینی(ره) پرداخت.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر ارشاد در جدیدترین یادداشت‌ خود در فضای مجازی هم‌زمان با سالروز ارتحال بنیان‌گذار انقلاب اسلامی بخشی از وصیت‌نامه امام درباره وزارت ارشاد را این‌گونه بازنشر کرده است: «وصیت اینجانب به وزارت ارشاد در همه اعصار خصوصاً عصر حاضر که ویژگی خاصی دارد، آن است که برای تبلیغ حق مقابل باطل و ارائه چهره حقیقی جمهوری اسلامی کوشش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما اکنون، در این زمان که دست ابرقدرت‌ها را از کشور خود کوتاه کردیم، مورد تهاجم تبلیغاتی تمام رسانه‌های گروهی وابسته به قدرت‌های بزرگ هستیم. چه دروغ‌ها و تهمت‌ها که گویندگان و نویسندگان وابسته به ابرقدرت‌ها به این جمهوری اسلامی نوپا نزده و نمی‌زنند».

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین در بخش دیگری از نوشته خود در فضای مجازی مطالعه کتابی در وصف امام خمینی(ره) را به مخاطبان پیشنهاد کرد و نوشت: ‏«کتاب ممتاز و خواندنی «آقا روح‌الله»، عنوان اولین جلد از مجموعه‌ای پژوهشی با هدف بررسی منطق رهبری امامین انقلاب است که با همکاری پژوهشکدۀ باقرالعلوم‌علیه‌السلام و همت نویسندۀ محترم، توسط شرکت چاپ و نشر بین‌الملل روانۀ بازار شده‌است. جلد اول این مجموعه با عنوان «آقا روح‌الله»، به بررسی زندگی حضرت امام خمینی(رحمه‌الله‌علیه) در دورۀ طلبگی می‌پردازد و مطالب خواندنی‌ و بدیعی دربارۀ ماجرای ازدواج، تولد فرزندان، اجاره‌نشینی، خانه‌دار شدن و مسافرت‌های خانوادگی ایشان در آن روایت شده‌است. ‏جوانان عزیز را به مطالعه این کتاب دعوت می‌نمایم».

 وزیر ارشاد در کنار نوشته‌های جدید خود فیلمی کوتاه از برج‌نگاره تصویری را که هم‌زمان با سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) بر روی برج آزادی تهران نقش بسته بود نیز به اشتراک گذاشت.

این برج‌نگاره تصویری که هم‌زمان با شب چهاردهم خرداد بر دیوار این برج نقش بست، روایت تصویری از مهم‌ترین  شاخصه‌های زندگی شخصی و سیاسی بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی بود که بر اساس شاخص‌های مکتب امام(ره) طراحی و اجرا شده‌است. اجرای این اثر هنری به همت بنیاد رودکی، از موسسات وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت گرفت.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: کتاب آقا روح‌‌الله ، وزارت ارشاد ، چهاردهم خرداد ، امام خمینی (ره) ، سالروز ارتحال امام خمینی(ره) ، وزیر ارشاد

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کتاب آقا روح الله وزارت ارشاد چهاردهم خرداد امام خمینی ره سالروز ارتحال امام خمینی ره وزیر ارشاد امام خمینی ره وزارت ارشاد هم زمان آقا روح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۵۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوی‌ترین مردان نیشکر

پایگاه اطلاع رسانی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی  www.sugarcane.ir  نوشت: امسال، هفته کار و کارگر برای نیشکری‌ها پُر از شور و هیجان بود؛ در کنار غرّش هاروسترها و طنین کارخانه تولید شکر، برای اولین‌بار صدای آهن و وزنه «قوی‌ترین مردان نیشکر»، مزارع سرسبز نیشکر را درنوردید.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، در ششمین روز از هفته کار و کارگر، ۲۴ ورزشکار از واحدهای هشت‌گانه نیشکری در اولین دوره مسابقات قوی‌ترین مردان نیشکر گردهم آمده بودند تا با یکدیگر به رقابت بپردازند.

از بلند کردن وزنه‌های سنگین با آرم و نشانِ نیشکر تا جابه‌جاکردن وزنه‌های غول‌پیکر و طی کردن مسیری سخت و دشوار؛ هر کدام از این ورزشکاران در کشت و صنعت نیشکر امام خمینی (ره)، قدرت و اراده خود را به نمایش گذاشتند و تماشاچیان مشتاق را با حرکات خود به شور‌و‌شوق آوردند.

در نهایت، پس از یک دوره رقابت، قوی‌ترین مردان نیشکر در کنار قوی‌ترین تیم معرفی شدند. این مسابقات در دو رده منفی و مثبت ۹۰ کیلوگرم برگزار شد. در مجموع رقابت‌های گروهی، کشت و صنعت امام خمینی‌(ره) به مقام قهرمانی رسید و تیم‌های نیشکر فارابی و هفت‌تپه نیز به ترتیب مقام دوم و سوم را از آنِ خود کردند.

همچنین در دسته منفی ۹۰ کیلوگرم، محمد نعمت‌زاده از کشت و صنعت امام خمینی(ره) و علی احمدی‌پور از نیشکر فارابی به ترتیب مقام‌های اول و دوم را کسب کردند و مقام سوم نیز به‌صورت مشترک به عماد آل‌کثیر از نیشکر هفت‌تپه و محمد اورک از کشت و صنعت امام خمینی(ره) رسید.

در دسته مثبت ۹۰ کیلوگرم نیز قاسم کرملاچعب از کشت و صنعت امام خمینی (ره) و نوید سفیدزاده از نیشکر فارابی در رده‌های اول و دوم قرار گرفتند و مازیار مذکا از کشت و صنعت امام خمینی(ره) و حبیب سعدی از نیشکر هفت‌تپه به‌صورت مشترک، سوم شدند.

اما فارغ از نتیجه، این مسابقات نشان داد که صنعت نیشکر در کنار تلاش برای خودکفایی کشور با تولید محصولات راهبُردی، برای تندرستی و شادابی کارکنان ارزش بالایی قائل است و برنامه‌های ورزشی متعددی برگزار می‌کند. این مسابقات نشان می‌دهند که نیشکر، فقط یک مجموعه صنعتی نیست، بلکه یک خانواده بزرگ و پویا است.

دیگر خبرها

  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد
  • برای هنرمندی که سینه‌اش لبریز از زلالی مذهب و عشق بود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی
  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • روایت شاپور بختیار از سبک زندگی امام خمینی
  • (عکس) قوی‌ترین مردان نیشکر
  • قوی‌ترین مردان نیشکر
  • شهیدی که قهرمان دو سنگر بود
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم